Drop in-provsjungning och rekryteringsdag

13/9-12 kl 14:45

Är du sugen på att börja sjunga i gosskören, eller vill du veta mer om oss eller bara höra oss sjunga? Då kan det kanske vara läge att kombinera lördagens shopping och storhandling med att se och höra oss, och om du har lust, provsjunga på plats. Vi kommer hålla till i Gränby centrum mellan 9.00 och 14.30, och är du där då kommer du inte att missa oss. Förutom att vi sjunger vid ett flertal tillfällen kommer det finnas chans att prata med oss korister och som sagt provsjunga, utan föranmälan, med vår dirigent Margareta Raab.Hela gosskören kommer vara på plats denna gång, inklusive lilla gosskören.

Är du i Gränby centrum på lördag och har några frågor till oss, tveka inte att ställa dessa! Du är varmt välkommen med dina funderingar. Du känner igen oss genom våra röda och gula tröjor.

Väl mött i Gränby centrum på lördag!

PS. Är du upptagen på lördag men ändå vill sjunga upp, kan du naturligtvis också boka en provsjungning på vanligt vis, här.

Kommentera denna nyhet

Kommentar:

OBS: Kommentaren kommer att modereras före det att den publiceras så du behöver inte skicka en till kommentar.

Om Uppsala domkyrkas gosskör

Uppsala domkyrkas gosskör grundades 1920 av ärkebiskop Nathan Söderblom. Kören är den äldsta av sitt slag i Sverige. Förresten, spana in UDG:s egna presenttips och julklappstips!.