Spännande sportpaus

28/5-16 kl 15:00

Efter en längre repetition under förmiddagen fick vi en lång lunchrast som en trevlig variering. Efter förtäringen av lunchen annonserades det att det skulle utkämpas en volleyboll – och en fotbollsturnering. Dessvärre verkade det som att volleybollnätet gått sönder så det var bara fotbollen som genomfördes. Detta blev dock ingen besvikelse utan det utkämpades rafflande matcher mellan större och mindre lag, bestående av korister ur blandade körer.

Nu stundar mellanmål och senare en sista repetition inför vår Musikgudstjänst ikväll. Det som många ser fram emot förutom den är såklart Grabbarnas afton en händelse som alltid står högt på listan på det som är roligt här i Rättvik.

Ps. Ni glömmer väl inte att kolla vår instagram där vi lägger ut bilder från festivalen? Den hittar ni på uppsala_domkyrkas_gosskor

1 kommentar hittills »

  1. Kerstin

    Underbart! ett par uppdateringar från Rättvik är precis vad som behövs i ett blåsigt mulet Uppsala! Kul att ni har kul. Och hälsa! 🙂

Kommentera denna nyhet

Kommentar:

OBS: Kommentaren kommer att modereras före det att den publiceras så du behöver inte skicka en till kommentar.

Om Uppsala domkyrkas gosskör

Uppsala domkyrkas gosskör grundades 1920 av ärkebiskop Nathan Söderblom. Kören är den äldsta av sitt slag i Sverige. Förresten, spana in UDG:s egna presenttips och julklappstips!.