Biljarduppvärmning inför U.S Capitol

(Lokal tid: 8.38)

Om cirkus 10 minuter avgår koristtåget mot flotta U.S Capitol ett antal streets away. Den ytterst spännande frukosten bestod bland annat av flingor med färgämnen och socker (50-50) och ett ovanligt svårslickat jordnötssmör.

Nu spelas det biljard här bakom hotellets the ”wifi-hotspot” där jag har parkerat.

Gossopran Henning är svårslagbar

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Markus Holmberg

  ”Ovanligt svårslickat jordnötssmör”??

 2. Kristina Lundqvist

  I såna här sammanhang känns bloggen verkligen som en bra uppfinning! Jättekul att kunna följa era förehavanden dag för dag och även kunna meddela sig med er. Häftig med sång på hotellet! Varmaste föräldrahälsningar till herrbas Tomas!

 3. Eva-Lotta Staffas

  Hej. Kul att se vad ni håller på med. Jag har sagt att Olle Staffas INTE har telefon med på resan. Det står fel i gamla listor!

 4. Eva Folkeson

  Hälsa Märta att den mobiltelefon hon har med sig är vidarekopplad till min och att hon måste ta bort vidarekopplingen om man ska kunna ringa till henne.
  Hälsningar Märtas mamma

 5. Ami Nittmar

  Mycket roligt att få följa er turné i USA.Det är med spänning vi läser om era upplevelser.Lycka till på konserterna! Hälsa Jacob från farmor o farfar.

 6. L Nilsson

  Bra att kunna följa er på bloggen men bjud gärna på lite mer ”kött på benen” om vad ni gör. Hur gick det med basketmatchen t ex – kom de som skulle dit iväg, och var det i så fall lyckat?

  Roligt att ni ser till att synas och höras ute, även när det inte är konsert. Men tror ni inte att ett kortare och rivigare stycke skulle passa bättre i så’na sammanhang?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.