Shopping och högupplösta bilder

Mer högpplösta bilder har efterlysts. Uppladdaren har i kombination med halvtaskigt internet hittills inte klarat av hela kamerabilder och följaktligen har jag varit tvungen att skala ner ordentligt i ett bildredigeringsprogram för att över huvud taget få dem att synas. Jag har då avsiktligt gjort dem ganska små för att spara tid.

Publicerar i alla fall en lite större bild på hela kören i detta inlägg. Ska försöka få upp fler i framtiden.

Vad som väntar koristerna idag är först och främst shopping på Tyson´s corner, och den entusiastiska glans som sken i framför allt flickkoristernas ögon för en stund sedan var obetalbar. De unga damerna fick föga överraskande skeppas iväg med den första bussen, medan vi unga herrar fortfarande sitter var i lobbyn och väntar på bättre tider.

Nu buss här. Adjö.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Ulf Norén

  Bra med en högupplöst bild. Nu kunde jag ZOOMA in 71:an!

  Ulf Norén

 2. Björn Z

  Hej! Det är mycket bra att Du har gjort ansträngningen att skala ner och visat bilderna även om de inte är högupplösta. Då har vi i Sverige fått några korta glimtar av hur kul Ni egentligen har.

  Föreslår att Ni som har tagit bilder i USA går samman och laddar ner dem med högre upplösning i en gemensam fil när Ni kommer hem och att de som vill sedan kan bränna CD eller kopiera till USB minnen så delar alla med sig och nöjet blir stort för oss alla när vi kan titta på sådant härhemma och höra er berättelser.

  Bästa häslningar
  Björn

 3. Natalia Fermin

  hej det är isauras lillasyster amelia jag vill gärna säga till min älskade storasyster en sak att jag önskar mig en sak från USA, ett pennskrin med Tingeling på från Disneyaffären. Hälsningar från din älskade lillasyster Amelia!

 4. Håkan Dahlgren

  En underbar blogg att följa 🙂 Lika underbart att kunna konstatera att flick- och gosskör kan genomföra ett samarr av den här digniteten…fantastiskt. En stor karm till er alla men en liten extra till 17 i flick resp 52:an i goss från en pappa i ett vinterkallt Sverige.

 5. Kristina Lundqvist

  Hälsa så innerligt till Bas-Tomas att jag, hans moder, ser honom på bilden! Fast även han verkar behöva stå på tå för att synas! Fantastiskt kul med denna blogg och lika kul att ni verkar ha det bra. Härligt att första konserten gick bra – fortsätt så! Tomas pappa och lånekatten Tusse hälsar också.

 6. Kristina Pettersson

  Kul att följa er resa. Tomas sjunger för oss här hemma så vi vet hur bra ni låter! Tur att MC Donald och Corned Beef finns. Kramar till nr 42 (Nils) från Mamma, Pappa och GaMaTo.

 7. Arne Sandemo

  Japp, hittade Made. Vilken fin kyrka! Säkert bra akustik. Jag minns när jag var i USA med en kör från Östersund, (33 år sedan). Vi sjöng i små träkyrkor med heltäckningsmattor (= 0 akustik)

 8. Anna Tiberg

  Tack för bloggen och kul med bilder som funkar bra. Härligt att det blev succé i Augustana eftersom det finns många svenskkopplingar. Vår vän Kenneth kan nu vara nöjd – han har ju fixat mycket kring just den koncerten. Vi följer med spänning era fortsatta öden och äventyr! Hälsa Elsa!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.