UDG summerar fantastiskt år + Provsjungningar

Köråret 2009-10 är över och Uppsala domkyrkas gosskör har rönt stora framgångar både i hemstaden och ute i stora världen.

Höstens biskopsvigning och Goder afton mitt herrskap följdes av den succéartade USA-resan, manskörskonsert och operaföreställningar med UDG-gossar i spetsen. Under tiden har nya och åter nya kontakter knutits, och det har sannerligen varit en utmaning för styrelsen och dirigent Margareta Raab att planera framtiden med så pass många potentiella framträdanden och internationella utbyten.

Mest aktuellt just nu är emellertid provsjungningar. Från och med den 16 augusti kan du som börjar i tvåan eller senare årskurs till hösten boka en provsjungningstid med dirigenten. Formuläret som länken leder till kan också användas för dig som vill söka till Uppsala domkyrkas flickkör (samma minimiålder gäller där).

Är du inte aspirant på en sångarplats men önskar se kören fortsätta sin positiva utveckling är det mycket välkommet att delta i evenemanget Intagningar på Facebook. Detta kräver inget annat än ett klick från din sida, och resultatet blir att samtliga av dina vänner kan få nys om möjligheten. Delta för spridandets skull!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar