Gränby Centrum blev rött och gult

Vilken dag det blev! Den extra stora kören, som blev extra stor tack vare Lilla Gosskörens närvaro, hade sitt första halvtimmesprogram klockan halv elva. Flera förmiddagsshoppare stannade nyfiket till för att lyssna en stund. Det bjöds på sånger från flera länder och på många språk. Svenska klassiker som ”En vänlig grönskas rika dräkt”, blandades med persiska kärleksvisor och engelskspråkiga sånger.

Efter det första programmet spred sig kören ut över centrat. Flygblad delades ut, tillsammans med informationsbroschyrer om UDG och flera pojkar i lämpliga åldrar fick frågan om de inte ville sjunga in till Gosskören.

Efter ytterligare några halvtimmesprogram, det blev fyra stycken sammanlagt, och ytterligare flygbladsutdelning samt samtal med eventuellt blivande korister, kunde vi klockan tre summera dagen. Och faktum är att vi nu har ett antal nya korister i kören! Varmt välkomna hit! Dessutom är det ett flertal som verkar vara intresserade, så vem vet? Kanske har vi ett gäng nya om någon vecka eller så.

Hur som helst kan man ärligt säga att dagen blev lyckad. Folk tycktes uppskatta vår närvaro, och vi kan sannerligen säga att vi både sågs och hördes, där vi stod i köpcentrats mitt.

Nu blickar vi framåt mot nya utmaningar! Glöm inte kulturnattskonserterna om en vecka. Hela konsertprogrammet för i höst hittar ni här.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar