Dagen i Danmark

Ett kort dagsinlägg från igår. Bilder med mera kommer senare i dag.

Först en mycket viktig praktisk detalj som är av yttersta vikt. Tiden när ni ska hämta era barn i morgon är 07.00. Vänligen respektera denna tid. Även om vi skulle exempelvis skulle komma till Uppsala två timmar innan den beräknade tiden kommer ingen få hämta sin pojke från bussen. Detta för att folk då kommer vakna, och inte kunna somna om igen. Alltså ses vi i morgon på St Eriks torg klockan…

Nu över till det roliga. I morse väcktes samtliga strax efter 06.00 på morgonen. Vi var då nämligen tvungna att gå av bussen för att stiga på färjan. Det var inte många som sovit särskilt bra den natten. Emellertid upptäcktes ett samband. De som haft platser vid fönstren hade sovit betydligt bättre än de som haft platser mot mittgången. De kunde nämligen luta sig mot fönstret. Själv sitter jag längst bak på en av mittplatserna, så jag fick inte särskilt mycket sömn.

Efter den korta båtfärden var vi framme i Danmark. Jag har faktiskt aldrig varit där förut, så det var roligt. Där åkte vi först till frukoststället, som jag skrev från i morse, för att sedan bege oss till det otroligt vackra Möns klint. Det var helt underbart där. Helt obeskrivligt vackert.

Efter detta styrde vi kosan mot Köpenhamn. De allra flesta av oss skulle till tivolit Bakken. Jag var en av dem. Attraktionerna var många och vi åkte som galningar allihopa. Det fanns flera olika berg- och dalbanor, och många andra alternativ. Min favorit var den gamla träbanan som var mycket rolig. Vad de övriga gossarna gjorde vet jag inte riktigt. Maggan nämnde något om en kulturgrupp som besökt olika platser. Antar att ni får det berättat för er ganska snart ändå.

Enär jag har vissa problem med att röra mig i bussen, där jag närsomhelst riskerar att kliva någon på foten eller liknande som kan väcka folk, kommer inga bilder från dagen idag (läs igår).

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar