Det sista inlägget

Vilken otroligt rolig turné vi haft. Förutom fyra mycket bra framträdanden har vi hunnit med så mycket annat. Gosskören – så mycket mer.

Vi har åkt båt, träffat mycket nya människor, haft roligt tillsammans, besökt massor av museer och intressanta sevärdheter, åkt buss hur långt som helst känns det som och dessutom, och det är kanske det viktigaste, känns det som att vi kommit varandra närmare under turnén. Sammanhållningen inom kören känns bättre än innan vi åkte, och man märker vilket underbart gäng man vistas i när man åker iväg på detta vis och får uppleva saker och ting tillsammans. Kören är sannerligen en plats för trevliga pojkar.

Det kändes lite sorgligt i morse när vi fick plocka ner allt upphängt, det vill säga flaggor och gosdjursstorkar, ta bort allt skräp som man slängt kring sig och så vidare. Helt plötsligt var den buss vi under 9 dagar gjort till vår egen inte längre vår utan en helt vanlig långfärdsbuss. Tom, tråkig och tyst. Catarina och Björn-Erik ska ha stort tack också för sina insatser bakom ratten och trevliga bemötande. Jag funderar över hur länge vi suttit i den bussen. Man fäste sig vid den i alla fall. Nu är dock den här turnén slut. Roligt har vi som sagt haft det, och vi har dessutom ordnat fyra riktigt fina musikstunder.

Jag som bloggare vill tacka alla som gjort den här turnén möjlig. Maggan, ledarna Andreas, Kerstin och Mikael och inte minst de som sett till att det blivit lite extra krydda på turnén. De jag tänker på är förstås de tre hjältarna David P, Dennis A och Erik N i konsertadministrationen. Och vi får inte heller glömma vår extremt duktiga organist Andrew. Busschaufförerna har jag redan tackat, men jag gör det en gång till. Starkt jobbat av er alla.

Jag funderar redan på när nästa turné är, och framför allt vart den går. Personligen skulle jag helt seriöst inte banga på att sätta mig på bussen mot Asien. Vore underbart. Men egentligen spelar det ingen roll vart vi åker, det är gemenskapen som gör det.

Sist men inte minst, tack för att ni har läst bloggen, och tack för all positiv respons. Det betyder mycket! Juste, ni har kollat in bilderna i det senaste inlägget förresten va?

God natt, för sista gången för denna gång.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar