En rapport om dagens fortgång hittills

Resan hittills har gått bra, och Maggan tackade så mycket för en bra konsert igår. Dessutom har det kommit in fler plumpnomineringar.

Emil G. Igår när vi var vid sjön tog han fel körtröja, nämligen Alberto F:s. Detta ledde till att Alberto F trodde att hans plånbok, vilken alltså förvarades i körtröjan, var borta. Larmet gick, och snart var ca 40 % av körmedlemmarna, 75 % av ledarna och lite annat folk i full färd med att leta efter plånboken.

Olle S. Ja, ni läste rätt. Han har nominerats en tredje gång i tävlingen. Denna gång på grund av att han glömde badkläder och handduk hemma hos värdfamiljen.

Vi åkte från Frankfurt an der Oder klockan 08.15 ungefär, och runt halv tolv var det äntligen dags för lunch. Under den tiden hade vi hunnit klämma fyra stycken Bert-avsnitt! Faktum är att det var vi herrar som hade roligast åt dessa, från gossarna hördes inte särskilt många skratt. Från lunchen har ni redan fått se ett antal bilder, hoppas ni tyckte om dessa. I övrigt kan jag säga att maten på värdshuset bestod av goda pommes frites med stekt kyckling och en god sås. Personalen var mycket trevlig. Efter lunchen blev det en kort paus vilken kunde disponeras enligt egen önskan. Det som lockade flest korister var nog den godisfyllda affären och toaletterna. Chaufför Björn-Erik berättade under lunchen att vi åkt ungefär 20 av de 82 milen vi ska färdas. Således var det då en bra bit kvar.

Efter maten läste först David P upp några limerickar i bussens högtalare, för att sedan beordra en ”lugn stund” på bussen. Faktum är att en sådan också inträdde. Folk snusade och sov i sina säten, lyssnade på musik i hörlurar och tog det allmänt lugnt. Jag jobbade dock med bloggen under den tiden, men tyst var det ju ändå.

Efter det blev det återigen livat, på ett bra sätt alltså. Det blev en kisspaus vid en rastplats, för toaletten på bussen är full. Under denna kom en till plumpnominering in.

Henning A. Gick in på den snuskiga pissoaren utan skor, iklädd endast strumpor. En plumpnominering var självklar.

Nu ska vi snart stanna och äta. Hoppas vi får något nyttigt till mat, havregrynsgröt kanske. Känner mig nämligen extremt onyttig, enär min huvudföda de senaste dagarna bestått av pommes frites, chips, godis, choklad i alltför överdimensionerade mängder. Vill dra ut och träna också, det fullständigt spritter i kroppen på en. Nåväl, mat blir det i alla fall.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar