Första inlägget – packningsdags

Jahapp. För några dagar, nämligen bestämt denna helg, kommer udg.se förvandlas till en liten Ålands-blogg. För mig personligen blir det en utmärkt uppvärmning inför sommarens utmaning, nämligen att hålla er läsare, föräldrar, syskon, släktingar och kompisar uppdaterade på vad som egentligen händer på vår turné till Tyskland och Frankrike. Jag är, om ni inte visste det, Anton Kindlund (webmaster för udg.se) och countertenor i kören.

Alltså. Det är nu torsdag och imorgon vid lunchdags rullar bussen oräknad från Willys vid Hjalmar-Brantingsgatan. Hög tid att packa. Vad var det nu vi skulle ha med oss?

En hel del, om man var med på herr-repet i måndags. Maggan påminde naturligtvis om det mest primära. Lakan, varma kläder och handduk. Det fanns en bastu nämnde hon. En vedeldad, vid havet. Vi blev alla eld och lågor. Kanske mest Erik S, som påminde om att även badbyxor kunde vara på sin plats att ta med. Skridskor var det även någon som nämnde. Skridskor i badbyxor kanske, tillade någon.

Funderande håller jag således badbyxorna i handen. Det här med vinterbad är nog egentligen ingenting för mig, och även om jag redan känner mig ganska övertygad om att det inte kommer att bli något badande i en isvak packar jag ned dem i den redan allt för fulla väskan. Skridskorna lämnar jag dock hemma, av lätt insedda skäl.

Klart! Vi hörs i morgon! Försöker skriva från båten om det finns internet på densamma!

/Anton

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar