Första konserten över

Nu har vi uppträtt för första gangen pa riktigt pa turnén. Heilig Kreuz Kirche, som vi sjöng i, hade en närmast magisk ackustik. Mycket vackrare än i domkyrkan skulle jag till och med vilja säga. Knabenchor der Singakademie Frankfurt inledde konserten med att pa egen hand sjunga tre sanger. De var otroligt duktiga. I slutet sjöng vi tillsammans ett antal sanger. Jag kan för övrigt tipsa om en sak. Ät inte banan 20 minuter innan konsert. Jag var dum nog att göra det, och under halva konserten (inklusive mitt solo) hade jag fruktansvärt mycket slem i halsen och rösten var helt i uppror. Kommer aldrig att aterupprepa misstaget.

Efter konserten akte var och en hem till sig, för att ta igen sig efter konserten. Och självfallet bevittnades sista halvlek mellan Spanien och Irland. Det var roligt. Till var värdfamilj kom ocksa David P och David E pa besök, samt deras värdar. Sa vi hade en liten fotbollskväll allihopa, med efterföljande prat och trevligheter.

I morgon väntar den längsta bussetappen hittills. Vi ska aka buss tvärs igenom hela Tyskland med bussen pa en enda dag. Start klockan 08.00, ankomst 21.00. 82 mil. Positivt nog bor vi pa ett ungdomshotell i Strasbourg, och om inte de har tradlöst Internet sa vet jag inte vad jag gör. Om ni undrar varför jag inte lagt upp nagra bilder i de senaste inläggen beror det pa bristen pa Internet. För tillfället använder jag min värdfamiljs dator, och i det senaste inlägget fick jag koppla upp mig via ledare Mikaels iPhone och kopiera in mitt redan i Word skrivna inlägg. Ville inte ruinera honom, för jag vill inte ens tänka pa vad det kan kosta att ladda upp bilder och sa vidare. Men finns tradlöst Internet pa hotellet ordnas bilder och förhoppningsvis även filmer.

God natt!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar