Inkvartering, lekar och biobiljettsutdelanden

Framme på Åland och kursgården, och vi stortrivs redan. Herrar och SSQ sover i Gamla delen, vilket stämmer med tanke på våra åldrar gentemot våra yngre kamrater, och de yngre gossarna sover då, som ni kanske kan räkna ut, i den Nya delen. Efter att ha inrett våra rumoch bäddat var det samling i gossarnas hus, för lek och allmän samling.

Först och främst fick Lukas och Alberto varsin biobiljett. Detta är sedan i somras belöningen för värvning av en ny körmedlem. Och både Lukas och Alberto har alltså värvat varsin ny korist, och förärades alltså med varsin biobiljett.

Efter biobiljettutdelningen lekte vi i över en timme. Ledarna hade förberett väldigt roliga lekar, för det mesta samarbetsövningar. En kul start på en helg som man redan nu vet kommer att bli riktigt härlig.

Nu stundar kvällsfika, vilket inte sitter helt fel. Jag börjar redan bli lite hungrig, och det tror jag inte att jag är direkt ensam om. Då vi har lite problem med kameror och liknande har jag inte lyckats få upp några bilder än, men förhoppningsvis blir det bättre i morgon. Bara så att ni föräldrar vet somnar gossarna klockan tio (eller ska i alla fall), så inga samtal efter det tack!
God natt från Åland!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar