Konserten i Rättvik avklarad för Lilla gosskören

Idag var det dags för festivalens höjdpunkt, i alla fall om man har för avsikt att utifrån ta del av denna, nämligen konserten. Enär den ”interna rapporteringen” idag varit aningen bristfällig har jag inte så mycket att berätta om dagen, men jag kan i alla fall ge er några fina bilder att kika på, för dessa har jag fått flera av!


Korister från Lilla gosskören inför dagens morgonrepetion.


Pågående rep i kapellet.


Städning i rum 90! Gossarna i detta rum planerar att anordna en fest under kvällen, med inbjudna från rum 93. Ett trevligt initiativ får man säga!


Generalrepetition i Rättviks kyrka.

Ikväll var det också dags för Gossarnas afton. I denna får alla som vill ställa upp och göra vad de vill helt enkelt. Aftonen kan jämföras med skolans roliga timme. En scen finns till förfogande, samt mikrofoner för de som önskar det. Om jag förstått rapporten rätt ställde Uppsala domkyrkas gosskör upp med sammanlagt fyra nummer. Rätta mig gärna om jag har fel! Från vårt håll trollades det och sjöngs det! Härligt.

Som nämnt gick det bra för de gossar från Lilla gosskören som ställde upp i tävlingen Årets gossopran. En av dessa blev tvåa i tävlingen, ett mycket gott resultat med tanke på att de flesta andra i tävlingen är äldre. Grattis!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar