Kväll och dag

Kvällen har varit en av dom bästa på länge. Efter min omskrivna löprunda begav jag mig till bastun, och möttes av en av de skönaste bilderna någonsin. Den sitter verkligen fast på näthinnan. I en trång, vedeldad bastu sitter så många pojkar att man knappt kan se väggarna, och även ståplatserna var så gott som fulla. Tack vare att någon sprang ut och rullade sig i snön fick jag tag i en plats. Men vilken upplevelse. Jag kommer aldrig någonsin igen uppleva en bättre bastu tror jag. Och efter bastun fick vi grilla korv. Det var gott, och mysigt. Alla glada pojkar hade nu förflyttat sig, och istället för att det var trångt i bastun var det trångt vid lägerelden. 20 korvar instuckna samtidigt i elden, minst.

Sen så glömde jag ju (eller han inte rättare sagt) att berätta om eftermiddagen. I uppgift av våra otroligt bra ledare fick vi att kreera något fint som hade med Gosskören att göra. Min grupp gjorde en notrad. Vad dom andra grupperna gjorde han jag inte se tyvärr, för jag var tvungen att rusa iväg till solistrepet, men jag lovar att försöka få upp lite bilder från händelserna. Jag vet, jag har lovat bilder hela tiden, men det är lite motigt. Jag jobbar på det.

God natt härifrån! Hoppas ni har det bra i Uppsala. Vi har en dag kvar här på Åland och den ska utnyttjas till fullo! Fortsätt gärna att läsa bloggen imorn!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar