Lunchrapport

Dagen har inletts med ett 3 timmar långt rep, och det har förflutit utan några anmärkningsvärda händelser. Eller jo, förresten. Jag insåg till min fasa att jag glömt sånghäftet (det gula) hemmavid, och kollade lite diskret med Olle S. Vet ännu inte om Maggan uppmärksammat saken, men det gör hon väl nu om inte annat. Efter detta var det lunch på programmet. Först sjöng vi naturligtvis Glädjens herre, var en gäst. Ingen gosskorist börjar äta förrän den sången har sjungits. Kanske något att börja med även i hemmen?

Hur som helst bjöds vi på en väldigt god köttfärslimpa med kokt potatis och brunsås. På bordet stod även en fräsch sallad med tillhörande dressing. Tack igen Barbro för maten.

Eftermiddagen ser ut så här: Om 13 minuter ska vi leka utomhus. Ledarna bad oss ta på ”oömma och varma kläder”, för lek i snön. Ska bli kul! Hoppas bara att man inte blir allt för blöt.

Dessutom riskerar Jacob A en utdragen plåga, sedan han under lunchen föreslagit för Maggan att vi ånyo ska sjunga stycket Pax. Förslaget möttes av fruktansvärda hot och spydiga kommentarer från herr-bordet, och jag hoppas för Jacobs skull att dem bara var tomma. Var dom det inte bör han nog se upp för bland annat isvaken ikväll under bastun.

Nu ska jag sticka och leka! Hörs ikväll eller i eftermiddag!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar