Omkringskvalpande på Östersjön

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Aktuellt
 • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer

Nu är vi ute på havet. Alldeles snart är vi nog också på internationellt vatten. Ett tack för övrigt till Erik L. Det var tack vare honom som jag kunde posta inlägget från bussen, då jag fick koppla upp mig via hans iPhone.

Vi gosskorister spridde ut oss ganska omedelbart över färjan, och vart man än går stöter man på röda tröjor med UDG:s logga. Gossarna verkar stortrivas. Alldeles nyss sprang ett gäng förbi med stora godispåsar. Jag tror inte att jag skulle mäkta med att sätta i mig en av dessa. För övrigt var det tur för gossarna, och alla andra omyndiga (jag t. ex), att vi i överhuvudtaget kom ombord. Bild kommer när vi kommer fram till Åland, men jag kan säga så mycket som att nya skyltar med 18-årsgräns har upptäckts.

Här i båtens cafeteria/restaurang finns ett flertal av oss, och dagens middag inmundigas just. Många har köpt mat, men några har med sig matsäck, däribland jag. David P hälsar till bloggen att maten var mycket välsmakande, han hade köpt den på båten. Tack då till Eckerölinjen god mat, och för internet.

Vi har naturligtvis också ställt fram klockarna en timme, med tanke på att finnarna ligger en timme före oss i tid.

Vi hörs när vi kommer fram till Åland!

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Åsa

  Det låter som ni har det toppen! Stort tack för rapporteringen!
  /Åsa af Geijerstam

 2. Madurk

  Såg på facebook att Christopher hade lagt upp en charmig bild på ledaren Anders? Han hade visst somnat efter en halvtimme, och jag förstår honom. Jag vill minnas era osande fötter på bussresan i USA, de vr väldigt sövande ;D

  Hoppas ni får en trevlig helg på Åland, hälsa alla /Madde

 3. Andreas

  Lika gott som jag sov på bussen – vaggad till sömns av lika doser skönsång och fotsvett – lika gott sov gossar o herrar (!) och snällt vaknade de oxå, pigga o krya till dagens första rep.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.