På bussen

En glad stämning råder på bussen, nu när vår helgturné just dragit igång. Ju längre bak ledarna går, desto mer ökar snittåldern per rad, om ni förstår vad jag menar. Alltså sitter herrar och SSQ längre bak och gossar och ledare längre fram. Själv har jag lagt beslag på bussen bästa plats (enligt mig i alla fall). Längst bak i mitten.

Vi stötte dock ganska omedelbart på vissa problem. Dessvärre stod det på en lapp, fäst vid bussens ingång, något i stil med: ”18-årsgräns för att få stiga ombord. Visa leg.” (Vi ska försöka fixa en bild vid avstigningen) Tack vare en trevlig busschaufför ledde denna synnerligen bestämda text aldrig till något större problem, utan vi lassade in våra väskor i bussen bagageutrymme och stack.

Maggan gick runt och tog upp anmälningar på var man vill sova, eller med vem rättare sagt. Vi fick också reda på att vi vid båtens ombordstigning skulle tilldelas varsin biljett. Denna får man inte tappa bort, för den som gjorde det förra gången vi skulle till Åland är, enligt Maggan, alltjämt simmande i Östersjön. Kanske hinner han fram ungefär samtidigt som vi kommer. Även om detta skämt var relativt oseriöst, fanns det ändå en viss betydelse i det hela: ”håll koll på din biljett”. Vi får väl se hur det går.

Får se om det blir något skrivande från internationellt vatten, annars kommer nästa inlägg från Åland. Det verkar som att vi har tillgång till internet faktiskt, så det kommer att bli mer bloggande. För övrigt är ni varmt välkomna att kommentera, genom att klicka på länken nedan.

/Anton

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar