Packning

Kvällen inleddes för min del med möte inför YCV, festivalen 2013. Efter en rask cykling hem till Bälinge följde skjortstrykning framför TV:n. Riktigt surt att se Sverige förlora.

Nu ska jag i alla fall packa färdigt, kom nyss på att jag inte lagt ner konsertkläderna, och det gick en kall kår längs ryggraden när jag tänkte på vad ett sådant misslyckande skulle kunna innebära. Förhoppningsvis har alla gossar gått och lagt sig, för egentligen är jag i nuläget ett synnerligen dåligt föredöme. Det jag är mest rädd att glömma är någon av alla mina, i alla fall för mig, oerhört många elektroniska laddare. Mobilladdare, kameraladdare och kanske framför allt datorladdare. Ej heller får jag glömma sladden med vilken jag för över bilderna från kameran till datorn.

I nuläget ingriper min kära mor på ett väldigt fint sätt. Jag kommer bo tillsammans med Erik S i värdfamiljerna. Vad vi har som presenter låter jag vara osagt, men mamma slår i varje fall just nu in mina två presenter i blått papper med gult presentsnöre. Liknar faktiskt en svensk flagga, mycket passande.

Nej, nu måste jag verkligen packa så att jag får lite sömn inför kommande vecka, och om någon undrar har jag slängt ner träningskläder ifall jag skulle få chansen att dra ut och springa. Vore trevligt faktiskt.

Adjöss!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar