Stolt gosskorist efter kanonkonsert

Det blev precis som jag hade hoppats på. Alla struntade i allt och bara gav järnet, och med mycket lyckat resultat. Jag är stolt som korist över att vi kan prestera på en så hög nivå som det ändå var i slutet av en turné som den här. Allt satt som det skulle, och jag blev så väldigt lycklig när publiken efter utmarsch till Veni Emanuel gav oss stående ovationer. För övrigt var vår värdkör, Les petits chanteurs de Saint Andre de Colmar, väldigt bra även de. Här kommer lite bilder från dagen.


Volleyboll i väntan på avfärd i morse. Varmt var det, som ni kan se.


Lukas af G åker karusell på lekssalsmuseet. En utmärkt uppladdning inför konserten visade det sig.


Hela kören efter avslutad konsert.

Jag kommer när jag är hemma i Uppsala igen att lägga ut filmer från konserten på denna fantastiska sida. Blir dock inte av nu på grund av tidsbrist och så vidare. Men har för avsikt att ägna kommande torsdag åt datorn. Jag kommer då också lägga upp ALLA bilder från turnén, inte bara det minimala urval ni fått se hittills. Men, även om konserterna är slut, är turnén det inte. Alltså, fortsätt gärna läsa bloggen för jag kommer berätta mer om våra äventyr på väg upp genom Europa, naturligtvis.

Sist men inte minst en praktiskt detalj. Beräknad ankomsttid till Uppsala är den 21 juni klockan 07.00. På grund av att denna tid är preliminär kommer jag lägga upp ett inlägg sent på onsdag kväll då vi kommer till Helsingör, och delge er den exakta ankomsttiden. Eller alltså, tiden kan ju alltjämt komma att ändras, men den då uppdaterade tiden. Därför får vi be er alla att inte ringa någon på bussen. Den tid vi sagt gäller helt enkelt. Vi vill helst inte bli väckta på bussen. Så kolla in bloggen på onsdag kväll för att se den nya tiden, som mycket väl kan vara den beräknade. Det var allt!

God natt till er i Sverige!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar