Turnén inledd

Äntligen på väg! Helt underbart! Som vanligt i sammanhang där kören är inblandad är stämningen alldeles underbar. Gossarna sitter i vanlig ordning längst frami bussen, och herrarna längre bak. Vi har också av Maggan tilldelats turnéhäften, med information som rör allt. Kartor över de städer vi kommer besöka, schema för alla dagar och annan matnyttig info.


Viktor P med avvinkande familj i bakgrunden.


Avskedsdelegation på St. Eriks torg.

Som vissa av er kanske vet har vi i gosskören under alla turnéer en tävling, nämligen en plumptävling. Vinnare blir den som skvallrar till konsadm om den största plumpen, det vill säga det största misstaget. Nomineringar strömmar ständigt in till tävlingsledarna, och den första har redan kommit in. Konsadm har också en limericktävling. Viktor P har redan lämnat in ett bidrag, och Jacob A håller just nu på med sitt.


Esbjörn F redo för turné.

Olle S, countertenor, SSQ. Personen har glömt flera viktiga saker i sin packning. Bland annat åker han nu utan gosskörströja, vandringsskor (har enbart finskor) och framför allt jacka.

Mitt tips är dock att han blir utkonkurrerad ganska snart. Det lär komma bättre nomineringar.


En av gosskörens bästa turnévänner. Allas vår Anki.

Tack till ledare Mikael, som låtit mig använda hans iPhone:s internet till att publicera detta inlägg. Hörs förhoppningsvis på båten.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar