Vi har embarkerat

Först en praktisk sak. Ni föräldrar har godkänt att vi lägger ut bilder på era barn utan namnuppgift. Jag tycker dock det kan vara trevligt att skriva vem det är som är på bilden när det känns relevant. I sådana fall lägger jag ut förnamn och första bokstaven i efternamnet. Är det någon av er föräldrar som har något mot detta, hör av er genom att kommentera inlägget. Det är anonymt, för det är bara jag som ser kommentaren innan jag godkänt den. Förhoppningsvis kan jag dock fortsätta lägga upp bilder med namn, bloggen blir mer innehållsrik då.

Som rubriken antyder har vi nu ombordstigit båten. Det hela gick bra och alla har fått nycklar till sina rum. Alla har konstaterat att ledare bor på däck sex, medan vi enkla korister får hålla oss till däck två. Just nu undersöker vi med nyfikenhet båten. Maggan tipsade om att biografen, där den sena EM-matchen ikväll kommer att visas, finns på däck två. Kaptenen tipsade dessutom om ett diskotek som ska finnas på båten, skulle vara intressant att hitta det också.


Gosskorister i väntan på embarkering.

Hytterna vi sover i är ganska små, men vi har gjort oss hemmastadda på ett bra sätt ändå. Klockan sju är det middag. Nu när jag skriver detta är klockan sex, vilket innebär att jag måste vänta ytterligare en timme. Turligt nog kan jag i alla fall underhålla mig med första halvlek av Grekland – Tjeckien. Och hittills är det ju underhållande i alla fall. Grekerna blir ju fullständigt utklassade. Nu fick dom ju byta målvakt också, vet dock inte riktigt varför för kommentatorerna pratar polska.


Jag ser matchen med bland andra Olle S.

Ikväll blir det mer fotboll. Jag har begränsad tillgång till Internet här på båten, så ni får nog räkna med att nästa inlägg dröjer.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar