Vi söker efter nya sångare – vill du bli en av oss?

Att sjunga i kör kan nog vara bland det roligaste som finns. Musiken, vännerna, turnérna och allt det andra. Att vår kör är en gosskör gör inte heller saken sämre. Jag, som nu är webmaster för körens hemsida, inser i efterhand att jag tog ett av mina livs bästa beslut när jag i åttan valde att börja sjunga i Uppsala domkyrkas gosskör. Tycker man om att sjunga tillsammans med andra, samtidigt som man vill lära känna nya kompisar och göra det där lite ovanliga, nämligen att sjunga i en gosskör och inte i en blandad kör, är gosskören det perfekta valet.

Vi söker ständigt efter nya korister. Pojkar och yngre män är välkomna. Den sökande bör vara 8-22 år och vara intresserad av musik i allmänhet och körsång i synnerhet. Övriga intressen har ingen betydelse, vi har redan väldigt blandade fritidsaktiviteter. För praktisk information rörande repetitionstider med mera, se nedan. Titta gärna runt lite här på hemsidan för att få reda på mer om oss, och vill du läsa om vad vi gjorde på turnén i somras, spana in denna länk.

Varmt välkommen till oss. Har du några som helst frågor om kören, tveka inte att kontakta oss. Vill du rent av boka en provsjungning är du hjärtligt välkommen att nyttja detta formulär.

Hoppas att vi ses i höst.
Uppsala domkyrkas gosskör genom webmaster Anton Kindlund.

Repetitionstider:
Åk 2-3: måndagar
Åk 4-6*: tisdagar 17.15 – 19.15 samt torsdagar 16.00 – 18.00
Åk 7-9*: tisdagar 17.15 – 19.30
Gymnasiet*: tisdagar 17.15 – 20.15
Dessutom tillkommer så kallade repetitionsdagar några gånger per termin. Dessa äger rum på helgerna. Självklart har vi också konserter och andra framträdanden, vilka vanligtvis hålls på helgerna men också på vardagar.

Repetitionslokal:
Domkyrkoplan 5, alldeles intill Uppsala domkyrka, i samma hus som Katedralkafèet.

*Årskursangivelserna är inte helt korrekta, utan endast en ungefärlig uppskattning av vilken stämma som kan tänkas passa. Mer information erhålles givitvis när sökande sätter sig i förbindelse med oss genom någon av ovan angivna länkar.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar