Dagen hittills

Reveljen för min del gick redan 06.12, då mitt mobilalarm argt ringde från sidan av min överslaf. De flesta av oss herrar bor alltså på campingen, ungefär 10 minuter från själva festivalområdet. Mina stugkamrater, Olle Sp, Olle St, Erik S, Jonas T och Erik L, sov vidare, medan jag som utlovat grabbade mina medhavda skidstavar och satte av i joggingtempo mot Rättviks slalombacke. Det tog tyvärr längre tid än vad jag trodde att ta sig dit. Backen börjat liksom halvvägs upp på berget, så jag fick löpa upp en rätt bra bit först. Sen hann jag köra ett tag i alla fall.


Vacker utsikt var det upp på toppen över Rättvik, med Rättviks kyrkas torn snyggt uppåtstickande. Denna bild är emellertid från backens fot.

Vid hemkomsten var jag sannerligen sen till frukosten. En annan sak som är sjukt illa är att jag glömt handduk hemma, så jag fick liksom ”lufttorka” efter duschen, vilket ytterligare spädde på tiden. Med 10 minuter kvar tills frukosten stängde kom jag och några andra, så ganska gott om tid var det ju trots allt. Det var gott.


Första repetitionen då alla, utom aspiranterna, sjunger tillsammans. Bob värmer upp koristerna.

Sedan klockan 9.00 har vi repeterat tillsammans, alla festivalens deltagare. Vi har repeterat, under ledning av Bob Chilcott, Britten och hans egna verk A Little Jazz Mass.

Nu ska vi repetera en timme till. Sedan väntar lunch och fotbollsturnering. Hörs!

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Jenny

  Fullt upp! Hälsa din mor och tacka för hårspännet som gör att Sigge kan se vad som händer under rep å konserter.

 2. Anton

  Sannerligen!

  Det ska jag göra! 🙂

 3. Mamma Kicki

  Kul att se och läsa! Christopher har nog en extra handduk som du kan få… Han kom nämligen på i bilen att han också glömt (eller om det var jag som frågade om han packat ner en), men som den sanna Muminmamma jag är, hade jag en förpackning med två mindre badlakan i bagageluckan… 😉

 4. Anton

  Haha! Tackar, men som tur är är ju även min kära moder här på plats, och i egenskap av ledare hade hon tydligen fått handduk från rummet, varför jag kunde få hennes istället som hon då inte behövde. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.