Dagen hittills

Reveljen för min del gick redan 06.12, då mitt mobilalarm argt ringde från sidan av min överslaf. De flesta av oss herrar bor alltså på campingen, ungefär 10 minuter från själva festivalområdet. Mina stugkamrater, Olle Sp, Olle St, Erik S, Jonas T och Erik L, sov vidare, medan jag som utlovat grabbade mina medhavda skidstavar och satte av i joggingtempo mot Rättviks slalombacke. Det tog tyvärr längre tid än vad jag trodde att ta sig dit. Backen börjat liksom halvvägs upp på berget, så jag fick löpa upp en rätt bra bit först. Sen hann jag köra ett tag i alla fall.


Vacker utsikt var det upp på toppen över Rättvik, med Rättviks kyrkas torn snyggt uppåtstickande. Denna bild är emellertid från backens fot.

Vid hemkomsten var jag sannerligen sen till frukosten. En annan sak som är sjukt illa är att jag glömt handduk hemma, så jag fick liksom ”lufttorka” efter duschen, vilket ytterligare spädde på tiden. Med 10 minuter kvar tills frukosten stängde kom jag och några andra, så ganska gott om tid var det ju trots allt. Det var gott.


Första repetitionen då alla, utom aspiranterna, sjunger tillsammans. Bob värmer upp koristerna.

Sedan klockan 9.00 har vi repeterat tillsammans, alla festivalens deltagare. Vi har repeterat, under ledning av Bob Chilcott, Britten och hans egna verk A Little Jazz Mass.

Nu ska vi repetera en timme till. Sedan väntar lunch och fotbollsturnering. Hörs!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar