Hemfärd!

Nu sitter vi på bussen och rullar i detta nu ut från Rättvik. Jacob A är busschef och håller ordning på färdvägar, bagage, antal platser i bussen och så vidare och ger busschaufförerna instruktioner efter detta. Han har stor rutin från bussresande både på fritiden och av sitt jobb. Hans projektarbete på gymnasiet handlade om bussar, så här snackar vi om en riktig expert.

Konserten gick bra, och vi fick mycket beröm från publiken. Det var en rejäl kör som ställde upp, hela 180 gossar var med och sjöng. Jag imponeras och fröjdas över att så många pojkar vågar sticka ut och sjunga i gosskör, för lite mot normen går det ju trots allt. Och vi har väldigt kul tillsammans. Jag ser redan fram emot nästa festival.

På bussen råder ypperlig stämning. Tyvärr blev vi sena på grund av en borttappad ryggsäck, i vilken den bilnyckel tillhörande den bil som ska ta Bob Chilcott och Jonathan Rathbone till hotellet i Arlandastad. Som ni förstod kunde vi inte åka förrän ryggsäcken var återfunnen. Vi åker dessutom två olika vägar. En buss via Sala och en via Gävle. Beräknad ankomst för båda bussarna är cirka klockan 21.00.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar