Konsert på fredag – köp skivan!

Nu på fredag sjunger Uppsala domkyrkas gosskör återigen tillsammans med Uppsala domkyrkas flickkör i domkyrkan. Konserten börjar klockan 18.30. Samtliga är varmt välkomna och fritt inträde gäller. Däremot kommer vi ta upp kollekt för ett synnerligen viktigt ändamål.

Den walesiska gosskören Llandaff Cathedral Choir, som gästade oss under Young Cathedral Voices 2013 och stort imponerade på oss samtliga, står inför en luguber framtid. Herrarna i kören är betalda för sin närvaro, och på grund av Llandaff Cathedral:s ansträngda ekonomiska belägenhet ser det i nuläget ut som att dessa duktiga herrar kommer få lämna kören. Llandaff Cathedral Choir kommer alltså högst troligt inom en snar framtid bestå av enbart gossar, vilket givetvis vore mycket tråkigt. Mycket pengar måste sparas in för att ekonomin ska gå ihop, och på fredag gör vi det lilla vi kan för att hjälpa till. All kollekt går oavkortat till Llandaff Cathedral, och indirekt alltså till att rädda gosskören där.

I samband med konserten kommer 200 skivor av Kung Liljekonvalje släppas. De kostar 150 kronor styck och det är först till kvarn som gäller. Får man inte tag i någon skiva är det ingen panik. Inom kort släpps fler skivor, som kommer att kunna köpas via hemsidan.

Välkomna!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar