Snart dags för konsert

Se där! Tack vare att vi kom fram till Rättvik lite tidigare än planerat har vi redan hunnit äta middag och repetera, vilket lett till en hel timmes paus och tid för bloggning. Det var precis som vanligt här i Rättvik alldeles utsökt mat. Idag serverades det kassler med potatis och svampsås av den ypperliga bespisningspersonalen. Till det ett rikligt utbud av grönsaker. Det var gott.

Repetitionen har gått bra. Inte felfritt men det låter bra och blev bäst på slutet, så nu hoppas vi på en riktig toppenkonsert! Ni håller väl tummarna där hemma? Det är en ära för oss att vara huvudkör, och det ska bli riktigt kul att sjunga inför de flera hundra andra mycket duktiga gosskoristerna.

Repetition. Karl S tar I ordentligt!

En rolig sak som skedde på bussen och som jag tänkt berätta: allmänt sångförbud hade utlysts på grund av konserten (sparande av sångröster) men de alltid lika sångglada herrarna startade istället, i bussens bakre partier, en visselstund utan dess like. Traditionella bussånger, som Fansång, Stå stark, Dåne liksom åskan bröder och flera andra framfördes i stämmor. Något musikaliskt under var det väl inte frågan om, men kul var det verkligen.

Nu är det snart dags för konsert. Ni får en rapport om denna senare, ikväll så fort tillfälle ges!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar