Torsdagskvällen

Nu har första dagen gått av vår fina resa. Konserten gick mycket bra, vi är nöjda med vår prestation och vi fick beröm av publiken efteråt. Sannerligen mycket trevligt. Här får ni några utvalda bilder från framträdandet.


Georg H i förgrunden laddar inför konserten. Snart drar första sången igång, Glädjens blomster.

Hela kören samt Maggan i auktion under konserten.

Efter konserten var det dags för något mycket vanligt här på gosskörsfestivalen: mat. Väldigt uppskattat av samtliga. Ett kvällsmål erhåller alla varje kväll. Idag var det rejäla hamburgare med tillbehör, och det behövs efter alla strapatser. Man är nästan alltid sugen på något här, men det är väl för att man håller på hela tiden med saker, inte minst sång. Lyckligtvis har arrangörerna efter år av erfarenhet insett detta och kör stenhårt med föda väldigt ofta. Hur som helst: det var gott.

Sedan då? Jo, ganska snart inställde sig herrarna för repetition i Kapellet. Manskör var det alltså frågan om. Det var mycket roligt att sjunga tillsammans med alla andra herrar från de andra gosskörerna under ledning av Jonathan Rathbone. Jonathan ledde oss professionellt och duktigt, självklart på engelska, och jag ser redan framemot morgondagens manskörsrep.

Nu ska vi försöka få oss lite sömn. Imorgon hörs vi igen, och då finns förhoppningsvis lite mer att berätta om fritidsaktiviteter med mera. Idag har vi egentligen inte hunnit med så mycket mer än att resa och sjunga, men imorgon så blir det också fotboll, kanske bad för de vågade (jag är verkligen inte en av dem) och en hel del annat. Vi hörs då! God natt!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar