Arlanda

Trots den tidiga timmen har de flesta av ungarna nu samlats på Arlanda vid korrekt incheckningsdisk. Våra körtröjor i färgerna grön, rött och vit sticker ut från mängden av turister. Till vänster om oss köar folk till incheckning med SunExpress mot Izmir, en för mig okänd ort.

Det klassiska vid ett sådant här tillfälle vore givetvis att skriva något i stil med ”stämningen är på topp”, eller kanske dra till med ett traditionellt ”alla är taggade”. Det vore dock nästan tjänstefel av mig som återgivare av aktuell handling att printa dit en dylik fras. Visst råder en viss förväntan, men man skönjer också många trötta miner, däribland min egen.

Den första plumpnomineringen har förresten kommit in. Det är Viktor P som ådragit sig denna, efter att ha glömt sin körpärm med noter i Pelarsalen och därefter oroligt delgivit detta för övriga på Facebook, varefter både snälla och retsamma kommentarer följde.


Här är några Mariakorister som nog är taggade, men ärligt talat ser de lite sömniga ut…

Maggan dykte upp 2 minuter innan samling. Började faktiskt fundera på om det var möjligt för henne att missa tiden, men så var uppenbarligen inte fallet. Borde vetat bättre!

Snart dags för incheckning då!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar