Kvällsaktiviteter

Efter middagen var det många som valde att ta sig en liten kvällspromenad, inte minst för att studera det rika fågellivet. De sällsynta lunnefåglarna ska tydligen ha siktats bland flera andra arter. Vädret har verkligen varit på vår sida. Perfekt temperatur, inte mer än någon enstaka regndroppe och mild och behaglig luft. Ju mer man är här, desto mer spännande och fantastiskt blir landskapet.


Förutom promenader har det blivit en del brädspel, andra spel, fotbolls-VM:s-tittande och som ni förstår mycket, mycket mer.

För egen del riktade jag förstås in mig på en liten löprunda. Var ute i knappt 100 minuter men skriver bara upp 90 i boken. Blev nämligen tvungen att stanna för så mycket fotografering. Det här var onekligen det absolut häftigaste landskap jag någonsin tränat i. Tanken var att köra ett distanspass i ett rätt lugnt tempo. Det sved i själen när det brutala terrängen till sist segrade över mina pulvriserade ben och jag var tvungen att bitvis gå, och bitvis springa upp. Till sist nådde jag toppen av något berg som jag ska kolla upp namnet på. På några hundra meters höjd såg jag två örnar på mycket nära håll, i det vilda. En av de två flög plötsligt nästan läskigt nära mig, på bara några få meters avstånd i huvudhöjd. Var faktiskt lite läskigt nästan måste jag erkänna. De är större än vad man kan tro på nära håll. Grymt häftig upplevelse i alla fall. Ska väl försöka lägga upp någon bild senare från löprundan, men Internet krånglar igen. Så vi hörs i morgon! Ser redan fram emot frukosten.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar