Minneshögtid för Nathan Söderblom

Hej!

Jag heter David Edström, sjunger i UDG sedan 13 år tillbaka och jag kommer att vara ansvarig för UDG-sidan tillsammans med Christopher Holmberg. Christopher kommer att stå för uppdateringar av terminsscheman och annan allmän information på hemsidan, medan jag kommer att stå för nyhetsinläggen.

Innan jag börjar skriva om gosskörens nästa framträdande skulle jag vilja tacka Anton Kindlund, som har varit ansvarig för den här sidan de senaste åren. Anton har gjort ett sannerligen strålande arbete. Tack!

Här kommer en uppdatering om gosskörens nästa framträdande.

En minneshögtid för Nathan Söderblom kommer att hållas med föredrag och gudstjänster vid ett flertal tillfällen. Det är nämligen 100 år sedan han vigdes till ärkebiskop (vilket skedde den 8:e november 1914). Förutom hans arbete som ärkebiskop fick Nathan Söderblom även Nobels fredspris och grundade Uppsala Domkyrkas Gosskör. Nu kommer samma gosskör att sjunga på en vesper (kvällsgudstjänst) fredagen den 7/11 kl 18.00 i Uppsala Domkyrka, till Nathan Söderbloms minne. Kom gärna och lyssna! Det kommer bli riktigt bra.

Välkomna!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar