Nu åker vi snart hem

Det är väl med visst vemod som detta sker. Jag är å andra sidan glad att äntligen få röra på mig igen. Detta blir tredje dagen i följd jag inte tränar. #abstinens

Igår var det avslutningskväll. Vi kulade med Maggan i täten och väckte enligt rapporter halva Gjogv. De stackars satarna försökte sova men stördes av kakafonin som kom från grottan. Vidare gick inte ens småungarna och lade sig förrän sent, liksom vi större som gick och lade oss väldigt sent. Man kan med lätthet påstå att gemenskapen, på flera plan, ökat inom körerna vilket är trevligt att se. Igår hade Erik S och Benjamin K en rakningstävling. Den ene tävlande, Erik, använde sig av rakapparat medan Benjamin körde med rakkniv. Vinnare blev den med lenast hy efter rakning och torkning. Juryn bestod av en brokig skara herrar, vilka enhälligt fastslog Benjamin till segrare.

Nu rullar snart bussarna för sista gången härifrån. En luguber stämning finns dold i rummet på grund av detta. Men, för att muntra upp oss kan vi kolla på denna bild av vår underbare organist, Andrew Canning:


Från ullbutiken. Kommentarer överflödiga.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar