Repetition och lekar

Den här dagen har jag tyvärr haft dålig (läs: ingen) möjlighet att koppla upp mig till Internet. Därför kommer inlägget först nu.


Caroline P med sin hand. Hon har nu fått vård på sjukhus.

Efter frukosten for vi allihopa iväg till Toftir och kyrkan där vi ska sjunga. Det är imponerande hur fina kyrkor det uppenbarligen byggs här på Färöarna. Den här kyrkan kännetecknas av stora fönster som gör att det blir väldigt ljust överallt. Likaså är det tydligt att rymden fått spela en stor roll i kyrkans förfärdigande. Repetitionen gick väl emellertid inte superduperbra. Helt okej, visst, men jag hoppas verkligen att vi kan höja oss både ett och två snäpp tills ikväll då det är skarpt läge.Repetitionsbilder.

Just nu är vi i en ullbutik som vi fullständigt invaderat. 120 personer är nog mer än vad butiken, Navia, räknat med. Tack vare butiken som jag äntligen får Internet! Och oj vad det handlas. Kön ringlar lång inne i affären med köpsugna korister. Innan vi kom hit hann vi med att besöka ett stadion här i Toftir. Där ledde konsertadministrationerna olika lekar med bravur, dock i en alldeles brutal blåst. Huvudbonad på var ett krav från Maggan för att undvika sjukdom till kvällens konsert. Vi höll för det mesta på med samarbetsövningar, som att ställa oss i led i olika ordningar utan att prata och liknande, innan vi avslutade med pepparkakskull.


Maggan blåser i princip bort.

Tjejerna kan luta sig framåt och står ändå stilla tack vare vinden.

Lekredo! Olivia HO förklarar reglerna.

Syskonen Spångberg går loss i ullbutiken.

Jag hoppas att vi snart är på väg till restaurangen för middag, för jag börjar bli ordentligt hungrig nu efter dagens skrala kostranson. Heja heja!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar