Shopping, stadsvandring mm och repetition. Vrålhunger på allt detta.

Idag på eftermiddagen rådde fria aktiviteter. Eller helt fria var de ju förstås inte, men man fick välja av ett rikt utbud. Vissa valde att besöka stadens anrika fästning. De verkar i sanning haft en rolig stund, inte minst av bilderna att döma. Fästningen är riktigt berömd, och mig veterligen var den en gång i tiden ett viktigt skydd för staden mot yttre hot. Efter fästningsbesöket var personerna i den gruppen på skogspromenad. Jag var alltså inte med i denna grupp men här är lite bilder från det hela.


Olle Sp.


Andra valde att gå på stadsvandring eller shoppa. Torshavns mest bekanta varuhus heter lustigt nog SMS, och shoppingälskarna lär ha trivts som fisken i vattnet. Staden i sig visade sig från sin bästa sida i det varma och soliga vädret.


Bild från repetitionen i kyrkan.

Så småningom var tiden inne för repetition i kyrkan vi ska sjunga i. På utsidan gav den väl inte direkt sken av att vara någon skönhet, men när porten öppnades ändrades den bilden direkt. Kyrkan har sannerligen en unik uppbyggnad, med en bortre vägg som skjuter i höjden. Jag har nog faktiskt aldrig sett något liknande. Undrar vad designern heter.
Nu sitter vi och intar en superfin buffémåltid i en skola. Om inte dimman legat tät hade vi haft en grym utsikt över Torshavn. Det var verkligen på tiden med mat. Min lekamen hade just nått första svälstadiet, nämligen att vrålhungern försvunnit. Detta efter en liten smörgås som lunch… Men som sagt, nu räddades vi i grevens tid. Stort tack för övrigt till karln här i skolan som gav mig Internet!

Snart är det dags för vår första inomhuskonsert för denna turné!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar