Utforskning av omgivningarna


Först och främst en bild från dagens konsertplats, tagen under repetitionen.

Skarpt läge. Bild direkt från dagens konsert.

Jag missförstod, eller läste inte om man hellre vill det programmet ordentligt, kvällens upplägg. Det var först ett ganska rejält hål öppet för fria aktiviteter. Alla har installerat sig i sina boningar. Själv sover jag i en lite alkov tillsammans med Olle Sp. Mysigt, varmt och skönt säkerligen. Jag klagar då inte. Har man bara tak över huvudet så. Men, vissa andra har det lite lyxigare. Till exempel har David P, David E och Erik N visat sitt rum. Ett eget rum på ett litet ”loft” med egen TV, 3 sköna sängar och inte minst en egen balkong med bedårande utsikt. När vi trodde att det var ställets absolut bästa plats att sova på kom Towe Å och Ofelia F och berättade att deras rum var ”perfekt”. Vi var ett gäng som följde med och spanade in det hela; rena hotellstandarden får jag säga! Privat kaklat badrum inklusive dusch. Så bor flera i flickkören, men ett stort gäng sover också på golvet i bygdegården. Hur som helst har vi det alla trevligt i våra olika hem! En sak som jag tycker om med att resa är att alla platser man kommer till på ett eller annat sätt är så härliga. Jag har sovit i tält, på hotell och vandrarhem, på bussar om nätterna och så vidare. Som alla andra ungdomar håller på alltså. Och med rätt inställning har alla platser något positivt. Här är det framför allt omgivande natur!


Vår vy, och by

Eftersom den fria tiden i schemat blev så pass stor rekognoserade många omgivningarna i mindre grupper. Alla verkar verkligen ha haft det superroligt! Några mindre tog sig till och med upp halvvägs på ett berg.


Glada killar

Nu har vi intagit en supermiddag! Kyckling i någon sorts tomatsås med grönsaker och ris! De va gott. Alla är mätta och belåtna.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar