Vi lyfter snart

Vi börjar göra oss redo för embarkering, om man nu kan använda det ordet när det gäller flygplan. Stämningen har gått upp rejält i leden; det börjar märkas att folk piggnat till efter dagens tidiga start och att den värsta trötthetsdimman åtminstone tillfälligtvis lättat.

Ett smärre problem uppstod faktiskt vid incheckningen. Ledare Kerstin fanns av någon outgrundlig anledning inte med i flygbolagets passagerarlista, trots att hon klart och tydligt stod med i den förteckning Andreas sänt till den ansvariga långt i förväg. Personalen i disken svarade med det klassiska gosskörscitatet: ”vi löser det”. Alldeles nyss, endast 19 minuter innan ordinarie avgång, kom hon lättad till gaten. Lösningen blev tydligen ett handskrivet boardingkort, med den enda återstående lediga platsen i hela flygplanet.


Här har vi det handskrivna kortet.

Nyss fick vi reda på att avgången är lite försenad på grund av strul med lastningen. Jag hoppas såklart att kommande schema inte slås sönder på grund av det.

En rolig detalj som givetvis måste nämnas här på bloggen är Erik N:s förmåga att välja rätt toalett. Enligt säkra skvallerkällor gick han tydligen in på damernas toalett först, och blev utskrattad av en dam inne på denna. Vad ska man säga? Fantastiskt, helt enkelt.

Nu råder som ni kan se betydligt gladare miner i lägret.


Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar