Hallå allesammans!

Som ni kanske märkt har det inte hänt mycket här på hemsidan den senaste tiden och det ber jag om ursäkt för. Jag har bombarderats med saker att göra så det har helt enkelt inte funnits tid till att uppdatera sidan. Nu är jag dock tillbaka och har två stora saker att berätta.

1. I lördags sjöng gosskörens konsertkör på Unt 24:s luciakröning. Det gick riktigt bra och tärnorna var riktigt duktiga sångare. Vi fick dock inte ha lucialinnen på oss vilket gjorde vissa lite purkna. Detta var dock ingenting mot den totala besvikelsen som uppstod när tärnorna inte sjöng luciafanfaren. Ett par av de korister som var med förra gången tillbringade hela kröningen i väntan på den legendariska fanfaren, men blev gruvligt besvikna när den aldrig kom.

Några blev dock desto nöjdare när de lyckades få med sig själva på bild med självaste lucian, en bild jag givetvis måste lägga upp här.2. Sist men störst måste jag återigen tjata lite om hur mycket jag tycker att ni borde komma och lyssna på Goder afton, mitt herrskap! den trettonde december kl. 18.00. Som erfaren korist kan jag ärligt säga att Goder afton alltid varit en av de roligaste sakerna man gjort varje år och endast överträffas av olika turneér. Till er som ska komma men ännu inte skaffat biljetter vill jag tipsa om att det finns biljetter till utlottning på Uppsala domkyrkas Gosskörs facebooksida, där ni lätt kan delta genom att gilla och dela tävlingsbilden.

Förra året blev hela UKK slutsåld till Goder afton. En sådan succé kan jag faktiskt inte minnas att jag varit med om tidigare och vi alla tyckte det var superkul. Årets ambition är naturligtvis att även denna gång fylla UKK till bredden med musikintresserade, trevliga luciafantaster så varmt välkomna!Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar