Anki tar över hemsidan

Zup guys? Anki här! Om ni inte har hört talas om mig så är jag gosskörens dyrkade maskot från TV-programmet Anki och Pytte. Jag står tillochmed över Maggan i körens hierarki. Från och med nu tar jag över hemsidan för Carl-Henrik är… öhhh… inte tillgänglig…I alla fall, låt oss gå över till dagens händelser.
Idag har det hänt grejer må jag säga. Först hängde jag med ett par polare i deras värdfamilj fram till klockan halv två. Vi hade riktigt trevligt och bland annat spelade vi Wii. Självklart krossade jag mina motståndare men vi hade riktigt roligt ändå.Asså jag är så himla grym på Wii!

Sedan träffades kören vid Kreuzkirche för att repetera inför kvällens konsert. Repet gick bra och efter en rast för mat och ombyte började konserten. Jag fick tyvärr inte vara med och sjunga men jag satt och lyssnade. Först sjöng Wiesbaden Knabenchor ett långt verk på en kvart. De var duktiga, men hade många nya och osäkra sopraner så den högsta stämman lät lite svajig ibland. Sedan var det gosskörens tur. De gjorde bra ifrån sig men jisses vad det var varmt. Jag lider med alla sångare som var tvungna att stå och sjunga så länge i de varma kåporna. Det var många som fick vatten och en av de äldre killarna var tvungen att lägga sig ner bakom kören för att inte svimma och kräkas. Han följde inte med de andra ut ur kyrkan för att sjunga extranumren men han mår bra nu så det är ingen fara.
Efter konserten var det dags för gemensam grillkväll med de båda körerna. Jag stekte runt med ett par korister och hade superkul. I början var det lite stelt mellan de båda körerna men efter ett tag lossnade det och det utbröt en gigantisk fotbollsmatch mellan Sverige och Tyskland. Tyskarna var jättebra men vi vann tills slut, fast det berodde nog lite på att vi var fler än dem.Här steker jag med Olof och Oskar
Fotbollsmatvh som heter duga

Senare på kvällen sjöng herrarna + SSQ kärlekslåten Kom du ljuva hjärtevän för tyskarnas samordnare. Det är hon som inkvarterat gosskören hos värdfamiljerna. De brukar göra det som tack och de som de sjunger för blir alltid lika förlägna. Titta på bilden så förstår ni nog varför.Lite kärlekslåtar sitter väl aldrig fel?

Nu sitter jag här och skriver klart inlägget. Senare ikväll ska jag dra ut och ta ett dopp i poolen innan jag lägger mig. Ha det gott! Ses imorgon!


Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar