Det sista turnéinlägget

Som in kanske märkt har det varit heldött på hemsidan det sista dagarna på turnén och det beror helt enkelt på att vi satt i bussen hela tiden utan tillgång till WiFi. Här kommer ändå en rapport från Bakken och sedan en kommentar om hela turnén.

Bakken blev en solklar succé och vi som var där hade superkul. Uppskjutet var fortfarande kul men inte lika kul som jag kom ihåg det. Det fanns dock en ny attraktion som påminde lite om de flygande elefanterna fast lite mer fartfyllt. Det var flygplan som snurrade runt uppe i luften och som man kunde få att snurra ännu mer med hjälp av sin kropp. Dessa flygplan gick hem hos de flesta men särskilt hos Kerstin som åkte dem flera gånger. Det var ganska långa köer så man kunde inte åka obehindrat men man hann lätt med många åk i de olika attraktionerna. Min grupp fastnade också lite för bågskyttet som fanns som en tävling där. Det var ganska svårt men väldigt kul och inte överdrivet dyrt. När det var dags att samlas var alla som jag kunde se glada och nöjda och ett ansenligt antal gossar bar på vinster av olika slag.
Carl-Gabriel i full fart att skvätta ner folk med vattenkrokodilerna.Lunch på BakkenGör er redo för Uppskjutet! Anar jag några panikfyllda ansikten?Georg skjuter liksom min grupp prick med pilbåge.

Efter Bakken gick vi för att äta avskedsmiddag innan vi åkte tillbaka till Sverige. Det serverades jättegod mat och det var buffé så man fick äta sig mätt också. Det var trevlig och upprymd stämning och när vi ätit blev den ännu bättre. Då var det nämligen dags att presentera den vinnande limericken och plumpnomineringen. Det har kommit in många bra kandidater under resan och konkurrensen om förstaplatserna var stenhård. Men de vinnare som korades var: Inom limericktävlingen Erik! Jag kommer inte ihåg exakt vad han skrev så jag ska inte försöka återge den, men den var helt klockren. I plumptävlingen var det Totte som tog hem vinsten. Jag ska inte berätta i detalj vad han gjorde men jag kan säga att det utspelade sig på ett kurbad i Wiesbaden. Denna incident infattade en tant, ofrivilliga smekningar och stönanden under ögonkontakt. Kören önskar grattis till er båda!

Jag tycker att det här har varit en otroligt lyckad turné, faktiskt en av de roligare jag varit med på. Under resan har många korister kommit närmare varandra och jag tycker att det är ett gott tecken för framtiden. Visst har vi haft motgångar under vår färd. Folk har glömt saker, däckat under en varma konserter, alla har haft svinont i fötterna minst en gång och ibland tog godiset slut i turnébussen. Men det är samtidigt alla dessa saker som gjort resan så kul. Det roligaste under turnén enligt mig var lätt vår konsert i Wien. Den gick så himla bra och det var kul rakt igenom. Jag vill rikta ett särskilt tack till alla ledare som varit med och planerat och gjort denna resa möjlig och även till Gregory som följt med oss och spelat orgel. Återigen tack till Jakob som ägnat mycket tid åt att packa och städa bussen efter oss. Sist men inte minst ett till adjö till de herrar som slutar nu. Det kommer kännas tomt utan dem men vi reder oss på något sätt.
Här är en bild på en fin plumnominering som kom in i sista ögonblicket. Navid tappade sin mobil genom en av springorna och ett stort antal personer (inklusive personalen) ägnade en kvart åt att få fram den igen.Tagga avskedsmiddag med Manne, Eirik och DavidViktor, Esbjörn och Karl-FredrikStefan och Olle t.v. som ledare och Karl och Vidar t.h. som medföljande vuxen respektive koristEn sista bild på de gamla gubbar som slutar

Tack alla ni som läst bloggen och kommenterat den. Det har gjort hemsidan mer levande och det är kul att veta att ni följer med oss och tar del av våra förehavanden. Personligen ser jag fram emot nästa turné och jag hoppas att den blir lika lyckad som den här. Ha det gott allesammans! Glad sommar!

P.s Elias, har du börjat få våra hälsningar från resan än?

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar