Första plumpnomineringen har kommit!

Jag inser nu att jag totalt försummat mitt jobb som bloggare på turnén. Jag har ju aldrig varken nämnt eller lagt upp en bild på Anki! För er som inte vet det är Anki gosskörens dyrkade maskot. Jag tar genast en selfie med mig och Anki gör att försöka reparera denna skada.

Jag har dessutom insett att jag överdrev i mitt inlägg om Lübeck där jag skrev att vi hade tappat bort ett par gossar. Detta lät nog brutalt, men de satt på vandrarhemmet och spelade kort hela tiden så det var absolut ingen fara och vi hittade dem i princip omgående.

För tillfället sitter vi och dåsar lite i bussen och berättar gåtor för varandra. Snart är vi framme i Göttingen där vi stannar för att äta lunch.

Den första plumpnomineringen har nu kommit in. Plumptävlingen är en gammal tradition som gosskören för med sig på turnéer och det fungerar helt enkelt så att man berättar vad ens kompisar gör för misstag under resan. I slutet presenteras den bästa/värsta tabben och en vinnare kan koras. För att ge ett exempel på en plumpnominering kan jag ta min bror Anton som exempel. När vi var på väg hem från den sista Tysklandsturnéen stannade vi på Mc Donald’s, varpå han köpte ett par flaskor vanligt vatten för 10 euro. Vi drack i alla fall vattnet med värdighet måste jag säga. Hur som hellst, denna plump tillfaller en liten gosse som i Lübeck var lite för uppmärksam på sin omgivning och inte på var han gick. Och klaschofs trampade han rakt i smält tjära (vilket han fortfarande har på tårna). Denna plump tillfaller ingen mindre än Karl Raab! En stor applåd! Förhoppningsvis kommer snart ännu fler nomineringar som jag kan återge

Jag tänkte avsluta det här inlägget med ett par fler bilder från Lübeck och bussensamt att ägna lite beröm åt Jakob som ägnat mycket tid och möda till att omsorgsfullt packa in väskorna i bussen. Vi har fått plats med allt det vi hade med och lite till tack vare honom.

 

 

Jakob (t.v) I full färd med att packa                                     bussen med hjälp av Olle (t.h)

 

 

 

 

 

 

Albin har precis beställt en femkulorsglass trots att han själv inte känner sig säker på engelska. Bra jobbat!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar