Framme i Wiesbaden och värdfamiljerna

Nu är vi slutligen framme i Wiesbaden efter en mycket lång (och varm) bussresa. Resan tog omkring 10 timmar och under tiden har vi tittat på film, läst, småpratat och en del mer. Dessutom har det regnat in limrikar till konsadm och de har stort sjå med att läsa dem alla. Limrickar är en sort engelska verser och vi har alltid en tävling att den som skriver den bästa under turnén vinner. Hittills har de läst upp ett stort antal av dem i bussen och de flesta framkallar stor munterhet.
Jag kunde inte lägga upp något inlägg igår men idag fick jag lite tillgång till internet. För tillfället är vi hos våra värdfamiljer som vi ska bo hos tre dagar framöver. Nu väntar vi på att repetitionen inför kvällens konsert ska börja.
Det har inte hänt så mycket i Wiesbaden än så länge eftersom vi bara klev av bussen och blev upphämtade av våra värdfamiljer, men ikväll efter konserten ska vi ha en grillkväll med Wiesbadens gosskör. Det kommer säkert att bli superkul (det brukar vara det) och jag hoppas att jag får många fina bilder att lägga upp. Men som sagt så har jag väldigt dålig tillgång till internet här, så tyvärr får ni vara beredda på att det blir lite tunt med inlägg under vår tid i WiesbadenNär det informeras i bussen är ljudnivån enorm, och Axel hör gott och väl med händerna för öronenRastplats utanför WiesbadenKonsadm läser de limrikar de fått inOscar i vårt rum hos värdfamiljen

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar