Lite förvirrad avstigning från färjan

Kära läsare, vi är nu i Danmark efter en ganska underlig påstigning på bussen från färjan. Vi lyckades helt enkelt inte tajma dockningen med att gå på bussen så när vi kom ner till bildäck var bussen inte längre där. Det såg nog ganska dråpligt ut när en hel kör kom ut till fots från bildäck i en strid ström. Dock väntade bussen på oss ett par hundra meter längre fram så det var ingen större fara. När vi var ombord på båten införskaffades stora mängder godis, läsk och chips och kören har nu laddat på sina sötsaksförråd som för vissa började tryta under resan genom Sverige.

Jag fortsätter att backa i händelserna och hamnar i Vätterleden utanför Gränna där vi stannade för att äta lunch. För er som är detaljintresserade valde 28 personer köttbullar med potatismos, 28 kycklingwook och 11 valde strömming med potatis. Mitt val blev lätt köttbullar och de var väldigt goda, dock så blev jag inte riktigt mätt. Värre var det för de som valde kyckling. Dessa personer fick sin mat omkring en kvart innan vi skulle samlas vid bussen igen. Följden blev att avresan fördröjdes en aning för att de skulle hinna äta upp.Bussresan till Vätterleden blev inte alls som jag trott. När vi samlades i morse verkade alla pigga och glada men när vi åkt en bit blev bussen väldigt varm och större delen av kören däckade. Jag däremot satt med en god bok och njöt av lugnet.

Sådär, nu har ni fått en liten statusuppdatering över vad som hänt sedan ni lämnade era barn. Återkommer förhoppningsvis i kväll.

 

 

 

 

Lunch på vätterleden

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar