Sammanfattning av Lübeckdagen

Beklagar att det inte funnits nya inlägg tillgängliga idag, men vi ha vandrat omkring i Lübeck hela dagen så det har helt enkelt inte getts möjlighet för mig att skriva. Sedan när vi hade rast, fanns inget internet så jag kunde inte ladda upp något. Nu sitter jag dock på Mc Donald’s och utnyttjar skamligt deras WiFi medan Justus sitter och stoppar i sig chicken nuggets i rasande fart

Mycket har hänt idag så detta blir ett långt inlägg. Jag har dock lämnat över min kamera till mamma så dagens bilder kommer senare ikväll eller möjligtvis i morgon i ett kompletterande inlägg.

Hur som helst, idag kunde man välja mellan ett antal aktiviteter på förmiddagen. De alternativ som fanns att välja mellan var : Att se marsipanmuséet, Stadsvandring i Lübeck, gå upp i St Petri kyrkotorn och att gå på teaterfigurmuséet. Själv valde jag stadsvandringen tillsammans ganska många andra och jag tror att det var den aktivitet som majoriteten av kören valde. Sådär på rak arm kan jag säga att teaterfigurmuséet var den minst populära aktiviteten med tre stycken deltagare. Dock så verkade de ganska nöjda när hela kören senare samlades. På stadsvandringen gick vi, som ni nog förstår, omkring och tittade på Lübeck. Det är en extremt vacker stad med skön stämning och mysiga tegelhus. Först var vi inne och tittade i den som jag tror är den största kyrkan i Lübeck. Jag blev helt mållös när jag såg hur stor den var (och jag är liksom i Uppsala Domkyrka typ väldigt ofta). Senare fick vi också sjunga två verser Sommarsalm under ledning av Johannes vilket jag tror att alla som både sjöng och lyssnade var häftigt.

På eftermiddagen sjöng vi vår första konsert (Woho!) i Lübeck Domkirche. Konserten blev en succé, trots att det inte var supermånga som var där och lyssnade. Efter konserten var det meningen att vi skulle räkna in oss och se till att alla var kvar, för att sedan få spendera kvällen lite som vi ville. Det kom dock som en liten chock när vi insåg att vi skanade ca 15 personer, varav dessa var flera av våra yngsta och nyaste gossar. Ugghh för ledarna. Dock så är rymlingarna återfunna nu.

Som ni kanske förstått har jag börjat lansera Party-Olof och det är meningen att det ska komma upp ett nytt citat varje dag. Dessa citat är nog roligast för gosskorister som var med  när citaten uttalades men ni andra kanske också kan finna dem underhållande.

Detta blev som sagt ett väldigt långt inlägg. Hoppas att ni lyckades läsa till slut, men nu börjar mina kompisar bli otåliga att lämna Donken så jag måste avsluta för idag

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar