Bakom kulisserna i bussen

Vi är nu efter ett kort stopp för lunch på väg igen mot Fredrikshavn och i bussen pågår en massa olika aktiviteter. På vissa håll utkämpas strider i Mariocart, i andra delar av bussen spelas det kort. Längst bak sitter herrarna och ömsom sjunger och ömsom utmanar varandra i olika ordlekar.

Glädjande nog har vi fått in vår första plumpnominering och för er som inte vet vad det är nomineras de personer som utfört riktigt stora tabbar under turnén och den största tabben av dem alla koras till vinnare. Denna nominering går till Esbjörn som angav sig själv som vegetarian inför turnén och placerades i en värdfamilj som kunde tillgodose detta kostbehov. Det visade sig dock på dagens lunch där han glatt konsumerade köttfärssås att han inte är vegetarian längre men inte ändrat sitt kostbehov. Grattis till denna nominering.

Till allas stora förtjusning har det uppdagats en riktig ankifantast som till och med låtit tatuera in Anki på armen. Detta uppskattas självklart enormt!


Vidare har konsadm samt vår chaufför Jacob tilldelats tavlor från en svunnen storhetstid, det vill säga för flera år sedan och tavlorna illustrerar de yngre varianterna av dessa personer
Turnébussen
Vi ska nu gå på färjan så återkommer på andra sidan vattnet

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar