Kanonbra dag på Legoland!

Oboy vilken dag! Idag har vi kubbat runt hela dagen på legoland och fascinerats över alla enorma byggnationer i lego som tydligen ska bestå av hela 6,5 miljoner legobitar. Det finns fler avdelningar där och den första är miniland vilket helt enkelt är stora uppbyggnader av landskap som självklart är gjorda i lego och man kan hitta allt från Köpenhamn till Göta kanal till Eiffeltornet. Helt klart en av de häftigaste ställena på nöjesparken.


Maggan och Olle i miniland


Anki i minilands midsommarfirande


Martin och Anton i miniland


fett krim och går in i lagolandskapen


Jacob framför den nybyggda delen av miniland


Albin, Olle och Ossian

Vidare fanns en piratdel såväl som en vilda västern-del och även en ninjadel m.m. och alla var roliga på ett eller annat sätt. Överallt fanns det häftiga statyer i lego och det blev en hel del foton för de flesta idag. Det fanns även ett flertal åkattraktioner varav ett par var berg och dalbanor samt en del vattenbanor. Speciellt en av dessa var extra kul då den slutade med att en olycksalig stackare i vagnen blev totalt översköljd med vatten. Rip denne person med andra ord. Vi har även fått in ett par plumpnomineringar idag och en av den utfördes av Totte. Vi åkte helt enkelt en bergochdalbana och efter en sväng hör man bakifrån ”Nej mina brillor!”. Han hade alltså lyckats tappa sina dyra märkesglajor och dessvärre har vi inte lyckats hitta dem igen men det blev en solklar plump på honom.


Schtekig Oskar i Jungle race


Ze herrar


Vem vill inte åka på en åktur med Anki liksom?


Anki, Justus, Vidar och the dabing Rickard


Pascal, Elias, Johan och Lucas


Legoland är inte helt riskfritt, man vet aldrig vad man kan stöta på


Ankis rebelliska sinne har nu spårat ur en aning

Det är faktiskt så att gosskören hyser många dolda talanger och några av dessa plockas fram när det är dags att vinna saker på nöjesfält. Vi har ett antal hejare på att kasta ner burkar, pricka basketkorgar och fiska upp saker med mera och efter att vi kommit ut samlade vi ihop alla vinnare för en trofébild. (Anki är i´visserligen ingen vinst men hon får vara med ändå då hon står jämte Maggan i körens hierarki)


Gossis skörd från dagen

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar