Planerna inför dagen i Luxemburg

Först och främst vill jag säga att wifi här på hotellet är riktigt dåligt så det kommer bli få bilder idag från både Luxemburg och de tidigare utlovade bilderna från Skagenmuseet men jag ska göra mitt bästa.

Hur som helst sitter nu kören på sina rum och chillar efter frukosten, igår blev vi ganska försenade till hotellet och vi kom fram lite efter tolvslaget vilket resulterade i att vi sköt upp avfärden från hotellet 1,5 timmar så att kören skulle få ta igen sig lite.

En glad överraskning var att det på den här frukosten finns nutella, denna ädla substans vilken tidigare lyst med sin frånvaro under hela turnén. Gosskören kan nu på en högre nivå fortsätta med ett av sina inofficiella projekt och en av de större talangerna efter sången, nämligen att sätta i sig så mycket socker som möjligt.

Idag har vi ett antal punkter på programmet, först får man välja huruvida man vill gå på det moderna museet, shoppa eller titta på den gamla borgen. Efter det så är det vid kl. 16 dags för repetition för ikväll ska vi hålla konsert evangeliska kyrkan här vilket vi alla ser mycket fram emot, det är ju trots allt det vi åker runt för att göra

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar