Turnéns indirekta början

Och så är det äntligen dan före dopparedan. Imorgon åker gosskören iväg på sommarens turné där vi stannar till i Skagen, Luxemburg, Soloturn och Berlin och stämningen i kören är hög. De korister som inte redan gjort det packar ner det sista, eller för majoriteten troligen hela packningen. På packlistan i år står som vanligt många strumpor för att så länge som möjligt hålla en god stämning och miljö i bussen och nykomlingen i år är ”flera kammar”. Gosskören är ju inte känd för sitt ordningssinne på individnivå och välkammade korister är alltid trevligare att titta på för publiken så denna punkt på listan är nog välbehövlig.

Bussen avgår klockan 06.45 imorgon så vi kommer ha en hel busslast full med dödströtta och i viss mån sovande korister. Men den enes bröd, den andres död som man brukar säga. Detta kommer vara en utmärkt miljö för de lömska människor som hedrar traditionen att lägga chips i de sovandes munnar. Det finns alltså alla förutsättningar för att vi ska få en grym start på turnén (bdm tss)

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åsa

    ’Gosskören är inte känd för ordningssinne på individnivå’. Haha! Ser den välkammade och rensjungande kören på gruppnivå framför mig, samtidigt som de mögliga smörgåsresterna ligger och pyr på individnivå i era handbagage i bussen. Helt rimlig prioritering för att klara en turné! Hoppas nu ni får det alldeles underbart!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.