Välkomna på provsjungning!

*Extra mörk försäljarröst*
Är du pojke över 8 år och intresserad av att sjunga i kör? I så fall finns gosskören här för dig! Sök redan idag och en kurs i disciplin och notläsning ingår.

Förlåt för detta men man måste ju försöka sälja in sig och det funkar ju för Volkswagen, eller hur?

Men ärligt talat, gosskören är något jag starkt kan rekommendera. Inte bara för hela ”Där pojkar blir män”-grejen utan för att det faktiskt är väldigt kul. Att man går från pojke till man är ju bara en bonus. Jag har själv sjungit i kören i snart elva år och jag måste säga att det bara blir roligare och roligare för varje år. Det är tufft och mycket att göra ibland, men å andra sidan går det inte en repetition utan att man får sig ett gott skratt, vanligen från oplanerade voicecracks på extra känsliga ställen i låtarna eller från det svinsköna hänget i rasterna. Det är alltså inte för att vara partisk mot kören som jag vill tipsa alla musikintresserade pojkar över 8 år att söka till kören, förhoppningsvis tycker också just du att kören verkar som ett toppenställe och väljer att stanna.
Vi tar emot folk som vill provsjunga fram till den nionde juni och om du vill sjunga upp för vår dirigent Margareta Raab finns formuläret med lediga tider på den här länken https://www.udg.se/provsjung/

Och för de som undrar var det faktiskt ingen försäljarbluff i början, man blir en hejare på notläsning och får även en smula disciplin här i kören.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar