Den sista natten nalkas

Den sista natten har nu svept in över stiftsgården och lugnet sänker sig åter. Imorgon är det dags att packa ihop sina saker, städa rummen och ta farväl av varandra tills nästa år. Men innan denna fasans timme slår imorgon kväll har vi flera timmars rep och hela lunchen framför oss, plus att vi imorgon håller en konsert i Falu Kristine kyrka klockan 15.00 då alla körer kommer sjunga samtidigt. Kom gärna och lyssna ni som kan för det kommer bli grymt!
Idag har varit en fullspäckad dag med många repetitioner, turneringar i volley – och Bengtboll (typ King), samt många fler kul aktiviteter. De mest utstickande är först att vi höll en konsert allihop tillsammans vilket var riktigt kul. Dessvärre var Rättviks kyrka för liten för att alla skulle få plats på scen men det kommer vi klara imorgon. Konserten gick bra och efteråt under fotograferingen av alla korister utbröt spontana sånger av olika slag.Vallfärdande korister till kyrkan först för repetition och därefter till konsert.

Direkt efter det var det dags för det alltid mycket uppskattade inslaget ”Grabbarnas afton” där som sagt korister får presentera sina olika talanger. När detta var klart var det dags att presentera vinnaren i tävlingen ”Årets gossopran”. Gossis har tidigare haft flera vinnare av denna ärofyllda titel om vilken konkurrensen är stenhård. Vi i UDG är stolta över att presentera vår egen Max som vinnare. Stort grattis till dig!

Vår alldeles egen Max, numera också känd som Årets gossopran 2018

Jag vill också passa på att tacka gästbloggaren Justus för hans utomordentliga inlägg tidigare idag.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar