Evensong nummer två och en heldag i Worcester

Ännu en lyckad Evensong i Worcester Cathedral!

Vårt äventyr i Worcester fortsatte idag med ännu en fullspäckad dag. Efter gårdagens mycket hyllade konsert vaknade vi idag upp till ett soligt Worcester. Dagen inleddes med frukost på hotellet vilket följdes av fri aktivitet på stan för de äldre samt museibesök för de yngre.

Vid lunch sammanstrålade hela kören åter på hotellet för lunch bestående av indisk kycklinggryta med ris och nambröd. Gossarna verkade mycket nöjda med lunchen trots att de flesta redan ätit sig mätta på godis innan.

Foto: Albin Cato

Dagen fortsatte sedan med repetition i Worcester Cathedral inför kvällens Evensong. Katedralen var idag något varmare men trots det frös de flesta i sina tunna polotröjor. Efter avslutat rep bjöds vi på te och kakor av personalen, men som vanligt när gosskören bjuds på sötsaker dröjer det inte länge innan det mesta är uppätet.

Med ny energi i kroppen väntade nu turnéns andra Evensong i Wocester Cathedral. Även denna blev en stor succé och mycket uppskattad av såväl präster som besökare. Som tack för våra insatser fick vi även en mycket fin tavla av prästerskapet som kommer att pryda pelarsalen väl när vi kommer hem. Efter konserten fick vi även en visning av kyrkans körsal av vår alldeles egen David Pettersson.

Nu sitter hela kören på en fransk restaurang i närheten av katedralen i väntan på middag. Imorgon reser vi mot London. Tack för att ni har läst, vi ses i nästa inlägg!

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar