På bussen mot London

Efter en timmes väntan rullar bussen äntligen iväg mot London. Vi lämnar nu Worcester efter fyra dagar fyllda av musik, mat, oförglömliga möten och alldeles för lite sömn.

Gårdagen avslutades med att hela kören fick en rundvisning av Worcester Cathedral Coir’s körsal efter vår Evensong. Det var David Pettersson som skötte guidningen. David, som spenderat föregående år som stipendiat i Worcester Cathedral Coir, berättade om den engelska körkulturen samr om hur det är att vara korist vid en anglikansk katedral. Efter visningen fick gossarna även möjlighet att ställa frågor till David, vilket var mycket populärt.

Foto: Ylva Andell Elias

Onsdagens middag avnjöts på en lokal fransk restaurang där kören bjöd på inte en, inte två; utan hela fem sånger som tack för maten. De övriga restaurangbesökarna verkade både glada och överraskade över att få höra en gosskör utanför katedralens portar. Efter middagen begav sig hela kören hem för att sova en sista natt på hotellet i Worcester.

Foto: Axel Carlsten

Nu sitter vi alla som sagt inpackade och fördelade på två respektive bussar. På grund av ett antal, fortfarande okända, anledningar dröjde det nästan en timme innan bussarna kom och plockade upp oss. Nu väntar cirka tre timmars bussresa mot London och incheckning på YHA St Paul’s. Därefter bär det av mot musikal, antingen Hamilton eller The Lion King för en del och Evensong i St Paul’s Cathedral för övriga.

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Kontakta oss

Adress: Domkyrkoplan 5, 753 10 Uppsala

Epost:

Följ oss

Accessibility Toolbar